Kommer vi få åka på Stoneleigh i år?

Som ni säkert har lite koll på är årets happening för oss bilbyggare den årliga mässan i Stoneleigh i augusti. Vi är många som flyttat vår semester för att kunna åka dit. Den stora frågan nu är såklart, blir det av i år?

I fjol ställdes mässan in på grund av pandemin, men när vi tittar på National Kit Car Show ser det ut som att de planerar att släppa datum för årets mässa snart. Det vore fantastiskt för vår hobby om det kunde bli så, och vi fick möjlighet att titta, känna och prova på alla de nyheter som har samlats upp sedan 2019.

Här ovanför ser ni det vi gillade mest från förra mässan. Enkel, abslout, men det är därför vi gillar den. Raka linjer, snyggt hantverk, och roliga att köra har vi hört. Förhoppningsvis kommer det inte vara lika lätt att utse favoriten om det nu blir av i år.

Fram till datumen meddelas kommer dock livet tuffa på som vanligt här. Det är dags att besiktiga ett gäng bilar för att få rula dem på gatorna, och skruva och finslipa på de projekt vi har igång just nu. Det är ändå en fin tröst när man saknar stora happenings.