Köp present till bilintresserade barn

De flesta av oss har nog lekt med bilar i sandlådan och bilbanor när vi var små och kan komma ihåg glädjen det gav oss att bygga vägarna, sandbroarna och brumma billjuden med munnen.

Är du en av dem som har fått en bilintresserad son eller dotter då har du tur och vill säkerligen ge denne samma upplevelser och lycka du själv haft. Men vad ska man köpa till ett litet barn då. Är det farten, looken, ljudet eller mekanismen som lockar?

Om du själv är motorintresserad finns det också alternativ för en gåva ni kan nyttja tillsammans.

Det finns även motorupplevelser beroende på hur gammalt ditt barn är. Ni kan köra go kart, åka och titta på ett race. Eller också kan du istället köpa en byggsats för er att bygga ihop i lag. Då har ni en aktivitet att utöva som ger er både tid tillsammans och en hobby som förhoppningsvis kan stärka era band ytterligare.

Annars är dem sedvanliga småtraktorerna och bilarna alltid uppskattade. Eller en bilbana familjen kan samlas runt. Radiostyrda bilar är också en rolig pryl för det bilintresserade barnet både gammal som ung. Detta nöje växer aldrig ur en och det är roligt att passa det vidare över till sina barn.