Bygg din egna Volvo

Att bygga en bilmodell är en rolig aktivitet som kräver stor koncentration och fokus. Det är en riktig utmaning att få ihop alla delar och skapa en egen liten bil. Volvo som är vår svenska stolthet minns du säker som en riktig klassiker. Därför kan just Volvon bli ditt nästa projekt och en bra utgångspunkt för ditt nya fritidsintresse.

Välj en trevlig Volvo som byggsats

Vill du bygga en egen Volvo kan du välja mellan en rad modeller. Är du en person som gillar äldre bilmodeller kan du således välja 700 serien från 1982. Det är en nostalgisk modell som människor idag minns med glädje.

Du kan även passa på och bygga en robust lastbil eller lastvagn som kan bli ett trevligt inslag i din nya hobby. Det kan vara en bra idé att börja med en enklare byggsats. På så sätt kan du bli motiverad att utveckla dina färdigheter med en mer krävande modell. Klicka här och välj ett passande alternativ.

Ställ ut din färdiga byggsats i garaget

Du kan stolt ställa ut din nya Volvomodell på en synlig hylla i ditt garage. Därmed kan din bilmodell bli en snygg och intressant attraktion för dina besökare och vänner.