Bilens hem och din oas

Som fordonsälskare finns det många grenar inom intresset. Själva bilen och tillbehören till dessa står ofta i fokus. Men hur ser det egentligen ut i ditt garage?

Ändamålsenligt utrymme

När du meckar med bilar eller sköter om ditt fordon är det viktigt att ha ett bra utrymme för arbetet. Du ska trivas under tiden och känna en lycka över att sköta om ditt fordon.

Belysning

Belysningen är A och O i ett garage. Fordon kräver ordentlig omsorg då säkerheten är viktig. Möjliggör ett ergonomiskt och smidigt arbetssätt med hjälp av rätt lampor.

Verktyg

Det går inte att mecka på en bil utan rätt verktyg. Se till att organisera samtliga arbetsredskap på ett snyggt och sammanhängande vis. Ta en helgdag och strukturera upp hur du vill att din arbetsbänk ska se ut. Här finns även ett ypperligt tillfälle att skaffa de verktyg som du saknar i din kollektion.

Inredning

Ditt garage ska inte bara vara funktionellt, det ska dessutom vara trivsamt och snyggt! Sätt din egen prägel på utrymmet genom att addera en möbel, stilfull lampa eller varför inte ett kylskåp med god dryck? Då kan utrymmet även ge möjlighet för umgänge!