Racingspel

Vi är många som intresserar oss för bilar och racing av alla dess former och nu mitt under tävlingssäsongen kan vi inte riktigt få nog. Därför är det bra att det finns många racingspel som vi kan sysselsätta oss med mellan tävlingarna.På internet finns mängder av av bil- och racingspel, både klassiska flashspel och videoslots. Många artiklar har skrivits om flashspelen varför fokus här är på slotspelen.

Slots online

Jackpot GT

Jackpot GT är ett slotspel med racingtema där du naturligtvis kan satsa och vinna pengar. Slotten handlar förstås om att köra – och att vinna pengar. Spelet är framtaget av Ash Gaming och har en touch av Grand Theft Auto. Jackpot GT har 5 hjul och 243 vinstrader. Det finns bonusar att hämta ut i spelet, så som Stacked Wilds och Free Spins och du kan också få ett bonusspel som är ett ”race to Vegas”.

Champion of the Track

När vi talar om hästkrafter kan vi inte glömma att nämna spelet Champion of the Track. Det här är förvisso inget bilspel, men visst handlar det om racing – hästkapplöpning. Ljudeffekterna får dig att tro att du står mitt i händelsernas action, du kan nästan känna vinden av de förbigalopperande hästarna. Champion of the Tracks är ett spel med 5 hjul och hela 30 vinstlinjer. I spelet finns ett bonusspel som heter A Day at the Races Bonus och det får du tillgång till när du får minst tre Champion’s Trophy bonusar. Om du redan från start vill börja spelet med en härlig bonus kan du gå in på vasacasinos hemsida för att hämta hem den.

Transformers

Ett annat spel, för de som vill bryta av spänningen med lite action, är Transformers. Transformers känner alla 90-talsungar igen och spelet baseras på filmen med samma namn. Här kombinerar man sitt bilintresse med action. Bilar och andra maskiner förändras snabbt till hjältar och monster. Spelet har 5 hjul och antalet vinstrader är 40. Spelet innehåller fem mysiska bonusar och de triggas alla igång på olika sätt. Här finns även Free Spin-rundor att hämta.